Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Kstar thuisbatterij

Ben je op zoek naar een thuisbatterij? Dan spelen factoren als opslagcapaciteit, de omvormer, de prijs en het aantal laadcycli zeker een rol. Maar ook de impact van het merk is niet te onderschatten. Kstar is een minder bekend merk en toch maakt het kwaliteitsvolle thuisbatterijen. In dit artikel lees je alles over de eigenschappen, de voordelen en prijs van een Kstar thuisbatterij.

Ga snel naar:
Eigenschappen Kstar thuisbatterij
Voordelen Kstar thuisbatterij
Hoeveel kost een Kstar thuisbatterij?
Waarom installateur inschakelen?
Ontvang vrijblijvend offertes

 

 

Wat is een Kstar thuisbatterij?

Het Chinese Kstar is toonaangevend op vlak van omvormers en thuisbatterijen. De belangrijkste thuisbatterij van Kstar is de Blue Pack 5.1: een combinatie van een omvormer en een thuisbatterij. Daarbij laadt de zonnestroom de batterij direct op. Alleen op het moment dat de thuisbatterij stroom afgeeft, zet ze die om naar bruikbare wisselstroom. Zo voorkom je onnodig verlies van zonnestroom.

Wil je graag meer informatie over de Kstar thuisbatterij? Dan kan je gerust advies vragen aan een installateur. Ontvang gratis en vrijblijvend offertes van verschillende installateurs in jouw buurt.

kstar thuisbatterij illustratie

 

Eigenschappen Kstar thuisbatterij

Je denkt best grondig na over welke thuisbatterij bij jouw specifieke situatie past. Daarom vind je hieronder enkele eigenschappen van de Kstar batterij op een rijtje:

 • Type batterij: Kstar batterijen hebben LFP-accu’s, ook bekend als lithiumijzerfosfaatbatterijen. LFP heeft een lagere energiedichtheid, maar is goedkoper in productie. Zulke accu’s zijn bovendien milieuvriendelijker omdat ze minder omstreden grondstoffen vereisen.
 • Opslagcapaciteit: qua opslagcapaciteit biedt Kstar verschillende mogelijkheden aan. De opslag van hun thuisbatterij kan variëren van 5 kWh tot 20 kWh. Op die manier kan je een accu kiezen die perfect is afgestemd op jouw stroomverbruik.
 • Omvormer: Kstar gebruikt de modernste technologie en integreert de omvormer dus in de thuisbatterij. Dat heeft als voordeel dat je niet meer extra moet investeren in een aparte omvormer, maar ook dat je niet onnodig zonnestroom verliest.
 • Laadcycli: hoe meer laadcycli een batterij heeft, hoe langer die meegaat. Voor een Kstar thuisbatterij mag je rekenen op gemiddeld 10.000 laadcycli en dus ook op een levensduur van minstens 20 jaar.
 • Afmetingen en gewicht: het is belangrijk dat je genoeg ruimte voorziet om de Kstar thuisbatterij te installeren. Het toestel heeft namelijk afmetingen van 54 cm breed, 59 cm hoog en 24 cm dik. Met een gewicht van ongeveer 32 kg is de accu gelukkig niet al te zwaar.

Wil je graag een Kstar thuisbatterij laten installeren? Ontvang dan gratis en vrijblijvend offertes van installateurs actief in jouw buurt. Start je aanvraag hier!

 

Voordelen Kstar thuisbatterij

Als je een thuisbatterij wil kopen, wil je natuurlijk het meest kwalitatieve merk voor jouw situatie. We sommen de belangrijkste voordelen van een Kstar batterij even voor je op:

 • Besparen op energiefactuur: door een Kstar thuisbatterij te laten installeren, verhoog je uiteraard je zelfverbruik van groene stroom. Zo ben je minder afhankelijk van het elektriciteitsnet en liggen je energiekosten heel wat lager.
 • Zekerheid tijdens storingen: dankzij een Kstar batterij heb je steeds zonne-energie opgeslagen. Valt de stroom uit door een storing, stroompanne of werkzaamheden? Dan ben jij zeker dat al je apparaten en verlichting gewoon blijven werken.
 • Service na verkoop: met een Kstar thuisbatterij geniet je van 10 jaar productgarantie. Bovendien heeft Kstar een wereldwijd service netwerk en zal er dus steeds iemand klaarstaan om je bij eventuele problemen te helpen.
 • Strak design: de thuisbatterij van Kstar heeft een strak, wit design. Ook intern heeft het systeem een onzichtbare kabelgeleiding en heb je dus geen last van loszittende onderdelen.

Heb je nog vragen over Kstar thuisbatterijen? Dan kan je altijd terecht bij een van onze erkende installateurs. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij verschillende professionals via onze offerteservice.

 

Hoeveel kost een Kstar thuisbatterij?

Over het algemeen is een thuisbatterij een heuse investering. Het specifieke prijskaartje is uiteraard afhankelijk van het gekozen model en de capaciteit. Doorgaans mag je uitgaan van € 4.000 à 13.000 (excl. btw en plaatsing). Hou er daarnaast ook rekening mee dat de installatiekosten kunnen verschillen per expert.

LET OP: dit is slechts een richtprijs. Ben je op zoek naar een specifiek prijsvoorstel voor jouw Kstar thuisbatterij? Ontvang hier dan gratis en vrijblijvend offertes van verschillende professionals!

 

kstar thuisbatterij installeren

 

Waarom een installateur inschakelen?

Wil je graag een Kstar thuisbatterij laten plaatsen? Dan is het verstandig om een erkende installateur in te schakelen. Zonder voorkennis en ervaring doe je de installatie namelijk beter niet zelf. Met een erkende installateur geniet je van de volgende voordelen:

 • Advies op maat: een installateur gaat jouw specifieke situatie analyseren en geeft op basis daarvan gericht advies. Op die manier weet je wat de meest aangewezen mogelijkheden zijn op vlak van locatie en opslagcapaciteit van de accu.
 • Expertise en ervaring met Kstar batterijen: een installateur die werkt met Kstar batterijen heeft meer dan voldoende ervaring met dit merk. Op die manier ben je zeker dat deze installateur je het juiste advies geeft en kan helpen bij eventuele problemen.
 • Correcte plaatsing: een expert kent de Kstar thuisbatterij door en door en plaatst die dus volgens de regels van de kunst. Door zijn uitgebreide ervaring werkt die snel, correct en efficiënt en zal je je batterij in de meeste gevallen al na 1 dag kunnen gebruiken.
 • Persoonlijk aanspreekpunt: een installateur staat klaar om al je vragen te beantwoorden. Bovendien is de expert ook jouw eerste aanspreekpunt bij mogelijke problemen. Door de gunstige garantieregeling kan je altijd rekenen op een snelle en correcte service na verkoop.
 • Verlaagd btw-tarief: is je woning ouder dan 10 jaar? Dan kan je genieten van het verlaagde btw-tarief als je een thuisbatterij laat plaatsen door een installateur. Op die manier betaal je slechts 6% btw in plaats van 21% op de materiaal- en arbeidskosten.

 

TIP: vergelijk offertes van verschillende installateurs!

Als je de beste garantie wil hebben op een correcte prijs voor jouw thuisbatterij, dan leg je best prijsvoorstellen van verschillende installateurs naast elkaar. Op die manier kan je een weloverwogen keuze maken en de verscheidene kostenposten met elkaar vergelijken. Ontvang offertes voor je Kstar thuisbatterij via het offerteformulier hieronder:

 

 

Offertes voor een thuisbatterij ontvangen?

Kies voor een erkend installateur en verzeker jezelf van een correcte installatie van de thuisbatterij. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van maximaal 3 vakmannen actief in jouw buurt.

 • Gratis
 • Vrijblijvend
 • Vergelijk & Bespaar
 • Erkende installateurs